Lemelerveld – VV Lemelerveld heeft haar eerste thuiswedstrijd direct in winst omgezet. Diepenveen werd met 6-1 aan de kant gezet. Lemelerveld was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en creĆ«erde kans op kans. Diepenveen daarentegen grossierde in het maken van fouten.
Op Sportpark Heidepark moest het publiek tot de 21steminuut wachten op een goal. Vanuit een corner kon de geheel vrijstaande Rob Grefelman simpel binnentikken. Dat het niet bij 1-0 bleef was al snel duidelijk, Lemelerveld was zeer actief en drong Diepenveen terug op haar eigen helft. Aan de illusies van Diepenveen werd dan ook definitief een einde gemaakt. Jeroen van de Berg kon mooi binnenkoppen na een panklare voorzet van Stijn Kogelman en nog geen 5 minuten later had Jordi de Haan de hoek voor het uitkiezen nadat hij vrijgespeeld werd door wederom Stijn Kogelman.
In de wedstrijd die vorderde was het Lemelerveld dat het spel bepaalde en Diepenveen dat het wel probeerde maar te veel onnodige fouten maakte. Zo kon Grefelman scoren nadat hij alleen op de keeper afging en was het niet veel later Jordy Lugtenberg die met een sliding de bal binnen kon glijden: 5-0. Lemelerveld maakte het spel en drong aan maar had pech dat de keeper van Diepenveen in de weg lag.
Uiteindelijk maakte Jeroen van de Berg 8 minuten voor tijd nog de 6-0 na goed voorbereidend werk van invaller Tom Eilert. Toch kreeg Diepenveen nog haar eregoal, na een fout achterin van Thijs Kemperman kon Jeffrey Mooren in een leeg goal binnenschieten. Voor Diepenveen een complete off-day, voor Lemelerveld een belangrijke stap richting de top.
(NB: Voor alle voetballiefhebbers in Salland organiseert SallandMagazine een EredivisiePool met gratis deelname en mooie prijzen. Inschrijven kan nog. Ga naar << Eredivisiepool>> voor meer informatie.