Deventer/Lemelerveld – Zonder de geblesseerde doelman Ramaker trad Lemelerveld in Deventer aan tegen RDC. Gelukkig bleek de vorig jaar gestopte Jeroen Veltmaat bereid om hem te vervangen. Lemelerveld kwam op voorsprong door Leon Cents. De jonge verdediger scoorde hiermee zijn eerste competitiedoelpunt in de hoofdmacht na een combinatie met Jeroen van den Berg: 0-1  In de eerste helft had Lemelerveld een veldoverwicht, maar eigenlijk was het spel van beide ploegen heel matig. Tesh Ros (RDC) bracht beide partijen na een half uur weer op gelijke hoogte na een uitbraak: 1-1.

In de tweede helft zakte het spelpeil nog verder. Het was rommelig, beide ploegen grossierden in veelvuldig balverlies en er viel niet veel te genieten in Deventer. Toch zorgde Jordy Lugtenberg voor tevreden gezichten op de aanwezige Lemelerveldse supporters. Uit een voorzet van Patrick Bouwmeester bracht hij de eindstand op het scorebord, 1-2. En dus won Lemelerveld een slechte wedstrijd, een belangrijke kwaliteit als je ambities in deze klasse hebt. En wat nog leuker is, het is met deze overwinning samen met Colmschate de nieuwe koploper in de 4e klasse H.

Volgende week speelt Lemelerveld thuis tegen Davo, dat vandaag won van Wilp. Aanvang op sportcomplex Heidepark: 14.00 uur.