Lemelerveld maakt het WSV heel lastig, maar verliest wel

‘Wat vorige week tegen Schalkhaar ontbrak heb ik deze zondag wel teruggezien. Er was strijdlust en de jongens verdienen vandaag een compliment’, vertelt Lemelerveld-trainer Edwin Duim na afloop van het met 1-2 verloren duel tegen WSV. De Apeldoorners staan tweede in 2J en kregen in Lemelerveld een ‘flinke kluif’.

Lemelerveld kwam door een kopgoal van Jasper Gerritzen op voorsprong vanmiddag (1-0). ‘Prima goal, alleen we konden er niet lang van genieten. Uit een afgeslagen corner maakte WSV al snel weer gelijk’, zag Duim. Mark Kroes tekende voor de 1-1 na dik een halfuur spelen.

‘WSV heeft een paar snelle mensen voorop en zette die goed aan het werk. Een echt verzorgde opbouw was er niet bij hen. Door enkele goede reddingen van onze doelman Rik Ramaker wisten we nog een tijd de 1-1 vast te houden. Een kwartier na rust werd een kopbal uit een corner eerst nog door Rik gekeerd, maar daarna helaas ingeschoten.’ Ifé Oduguwa, die vorige week ook scoorde thuis tegen Wijhe’92, was opnieuw één van de makers aan Apeldoornse zijde (1-2).

‘Met enkele wissels probeerden we nog verandering in de stand te brengen. Een 2-2 stand was het maximale geweest. Hier kregen we nog enkele kansen voor ook. Onder andere via Koen Nijveld, maar helaas kwam het zover niet’, besloot Duim.

Lemelerveld blijft door het verlies gedeeld laatste met vijf punten uit negen duels. Komende zondag speelt Lemelerveld voor de beker in Nieuwleusen tegen USV. Aanvang 14.00u.

Foto’s: Martin Zwakenberg