Lemelerveld krijgt pak slaag in Olst

Twee ploegen in een degradatiegevecht in 2J: Overwetering en Lemelerveld. Je zou verwachten dat beide ploegen nogal aan elkaar gewaagd zouden moeten zijn. Toch kreeg de ploeg van trainer Edwin Duim een flink pak slaag. Thuisploeg Overwetering liep in het laatste kwartier uit van 1-0 naar liefst 5-0.

Tien minuten voor rust bracht Ramon Elshof zijn ploeg op voorsprong (1-0). Aan elkaar gewaagd waren de ploegen een kwartier voor tijd niet meer. Lemelerveld knakte na de 2-0 van opnieuw Ramon Elshof die de bal achter Lemelerveld-doelman Ramaker kopte. Overwetering trok daarna nog flink van leer en scoorde nog driemaal. Na de 3-0 en 4-0 was het de constante plaag voor de Lemelerveld-defensie Paulino Kifeta die bij de 5-0 de doelman simpel omspeelde.

Een pijnlijke middag voor Lemelerveld en een prima middag voor Henk van Norel en zijn mannen. Overwetering stijgt namelijk naar plek acht in 2J met 17 punten uit 15 duels. Lemelerveld is de nieuwe hekkensluiter met 12 punten uit 14 duels. Komende zondag speelt Lemelerveld thuis tegen Stevo. Overwetering gaat op bezoek bij Helios.

Overigens een opmerkelijke speler bij Overwetering binnen de lijnen vandaag. Mark Bolink vertrok afgelopen winter als trainer van PH, nadat zijn contract na het seizoen sowieso zou stoppen. Bolink blijft nu in 2J actief maar dan als speler voor de ploeg uit Olst. Op 8 maart staat het duel PH-Overwetering op het programma.