Lemelerveld kan één helft mee met PH Almelo

‘We waren een helft gelijkwaardig, dat was de eerste helft. In de tweede helft was PH Almelo de bovenliggende partij en hadden ze nog verder uit kunnen lopen’, zag Lemelerveld-trainer Edwin Duim na afloop van het verloren thuisduel vanmiddag tegen PH Almelo (0-1).

De eerste mogelijkheden waren volgens Duim voor Lemelerveld, al raakte PH ook de paal uit een vrije trap. De beste kans die Lemelerveld kreeg was vlak voor de rust. Jordy Lugtenberg kopte van dichtbij in de handen van de Almelose doelman.

Duim: ‘Na een uur spelen maakt PH vervolgens de 0-1 (doelpunt Sander Bekhuis, red.). Je zag in de tweede helft dat zij wat geslepener waren. Er liepen wat jongens met meer ervaring dan wij. Eigenlijk verzuimden ze nog de 0-2 en 0-3 te maken.’

Door de nederlaag heeft Lemelerveld tot nu toe twee punten uit drie duels in 2J. ‘We hebben afgelopen twee seizoenen weinig tegenslagen gehad. Dit is weer een nieuwe fase voor ons. Het is aan ons om hier met een jonge groep ook weer mee om te gaan’, besluit de Lemelerveld-trainer.

Volgende week speelt Lemelerveld uit in Deventer tegen Helios.

Foto’s: Martin Zwakenberg (vv Lemelerveld)