Lemelerveld-Helios: een beter affiche komt er niet!

Het eerste elftal van VV Lemelerveld mag na het verlies van afgelopen zondag in en tegen Heerde (2-1) alles uit de kast halen om het kampioenschap binnen te halen. Daarvoor krijgen ze aanstaande zondag de kans tegen gedeeld nummer één in 3B Helios. Een echte kraker dus, en degene die wint doet hele goede zaken in het kampioenschap. Daarnaast is er op Sportpark Heidepark van alles te beleven voor jong en oud. Een echte Super Sunday op Sportpark Heidepark!

De vorige wedstrijd eindigde in het voordeel van Helios (3-1). Lemelerveld zal er dan ook op gebrand zijn om drie punten binnen te halen. Met nog twee wedstrijden in de competitie kan de winnaar van aanstaande zondag dan ook een hele grote stappen zetten naar de titel in de derde klasse B. Helios en Lemelerveld staan dan ook in punten gelijk, alleen heeft de ploeg uit Deventer een beter doelsaldo. Mochten beide ploegen na de laatste speeldag nog gelijk staan qua punten, dan volgt een beslissingswedstrijd op neutraal terrein.

Aanstaande zondag zal er na de wedstrijd in Lemelerveld genoeg te beleven zijn voor jong en oud. Zo zal er een feest zijn in de kantine. Uiteraard met muziek, hapjes en drankjes. Daarnaast is er voor de jeugd een speciale activiteit. Iedere voetballiefhebber is in ieder geval van harte welkom. Aanstaande zondag: Super Sunday op Sportpark Heidepark!

Het duel staat onder leiding van de heer Hermsen.

Lemelerveld-Helios, zondag 4 mei aanvang 14.00u