Lemelerveld tekent toch voor één punt thuis tegen Heeten

‘We zijn aan onze stand verplicht onze thuiswedstrijden te winnen’, weet Lemelerveld-trainer Duim. Toch tekende de trainer aan het einde van de derby in 3B tegen Heeten voor een punt in de slotfase. Door een eigen goal aan Heetense zijde werd er in ieder geval niet verloren (1-1).

Alexander Ruiter zette de Heetenaren vanmiddag, die qua spelers niet al te ruim in hun ‘jasje’ zitten, na zeven minuten op voorsprong (0-1). ‘Heeten zakt in en houdt de linies kort op elkaar. Dat zij op voorsprong kwamen, was natuurlijk koren op hun molen. Men gaf de eerste helft weinig tot niets weg’, analyseert de oefenmeester van Lemelerveld.

‘In de tweede helft kreeg onze spits Jeroen van den Berg een aantal goede kansen, maar redde hun keeper (Joost Koerkamp, red.) goed. Tegen het einde van het duel kwam Jordi de Haan nog met een voorzet die achterin het strafschopgebied door een verdediger van Heeten in het eigen doel werd gewerkt. Ongelukkig voor hen, maar het bracht ons nog wel één punt’, sluit Duim af.

Het puntverlies had voor de koploper in 3B nog niet al te schadelijke gevolgen, aangezien Heerde ook gelijkspeelde tegen Markelo (1-1) en Helios vrij was.

Lemelerveld speelt volgende week de uitwedstrijd in en tegen Epe. Heeten neemt het thuis op tegen Koninklijke UD.

Foto’s: Martin Zwakenberg (vv Lemelerveld) en Henk Vloedgraven (SV Heeten)