Lemelerveld en Heeten winnen beiden

In de derde klasse B wisten zowel Lemelerveld als Heeten vandaag te winnen. Lemelerveld won thuis van Albatross (3-0) en Heeten won in Zutphen met 0-1 bij AZC.

Lemelerveld liet vanmiddag zien, als promovendus uit de vierde klasse, een serieuze titelkandidaat te zijn voor de titel in 3B. De ploeg van trainer Edwin Duim pakte een ‘reguliere’ 3-0 overwinning op het Ugchelense Albatross, waardoor het na drie wedstrijden nog ongeslagen, samen met Colmschate’33, aan kop staat.

De oranje-witten kwamen vanmiddag binnen het kwartier op voorsprong, na een goede voorzet van Noordman op Berghuis (1-0). Vervolgens ging Lemelerveld lekker de rust in, nadat Thijs Kemperman een vrije trap haarfijn binnenschoot (2-0). Net na rust zorgde Stijn Kogelman nog voor de 3-0, waarna het spelpeil op laag ging. Dit zal Lemelerveld voor lief nemen, aangezien de drie punten in huis gehouden werden.

Heeten won vandaag met het kleinst mogelijke verschil. De ploeg van trainer Marco Onderberg moest in Zutphen het opnemen tegen AZC. In een matig duel was het Jasper Wichers Schreur die de winnende treffer in de eerste helft op het bord bracht. Na een nederlaag tegen Heerde en een gelijkspel tegen Helios kon Heeten eindelijk drie punten bijschrijven (0-1).

Volgende week is het de Sallandse derby in 3B: Heeten-Lemelerveld.

 

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Martin Zwakenberg en Johan Wolff. Meer foto’s zien? Kijk op http://www.vvlemelerveld.nl/ en http://www.johanwolff.nl/