Een mooi gevecht tussen twee streekgenoten vanmiddag op Sportpark Heidepark te Lemelerveld. OVC’21 kwam op bezoek bij de kampioen van de 4de klasse H, Lemelerveld. Lemelerveld had te kampen met veel blessures en trainer Edwin Duim moest daarom een beroep doen op A1-spelers Noordman en Nijenkamp die kunnen terugkijken op een geslaagd debuut. Het werd maar liefst 5-0 voor de Lemelervelders.

Voor Jeroen van de Berg was het een mooie middag. Vooraf was er nog lichte twijfel over het meespelen van de spits maar hij stond vanmiddag gewoon aan de aftrap en scoorde maar liefst 4 goals. Hij tekende in de 20ste minuut voor de 2-0 aan nadat Eilert eerder de 1-0 had binnengeschoten. De 2-0 was een mooi gecombineerde aanval waarbij Grefelman een goede steekpass gaf op van de Berg die alleen nog maar de keeper moest verschalken.

OVC’21 dat speelde voor de periodetitel kwam er vanmiddag niet aan te pas. De jonge Lemelerveldse defensie met maar liefst 2 A-junioren acteerde uiterst effectief. Dat zorgde dan ook voor de 4-0 ruststand. Van de Berg was verantwoordelijk voor een onvervalste hattrick. Bij de 3-0 omzeilde van de Berg de buitenspelval en schoot hij de bal mooi richting de verre hoek langszij keeper Hollak. De 4-0 was een simpele intikker nadat Kogelman een mooie actie maakte en de vrijstaande van de Berg niet over het hoofd zag.

Na rust zwakte het tempo wat af en waren er minder hoogtepunten te noteren. Toch zal debutant Noordman tevreden terugkijken op zijn debuutwedstrijd. Met een mooie dieptebal bereikte hij van de Berg die de 5-0 kon noteren. Voor OVC’21 wordt de strijd om de 3e periode een stuk moeilijker, Lemelerveld is met nog 2 wedstrijden te gaan al bijna niet meer in te halen en nummer 3 Activia heeft maar 3 punten achterstand.

Lemelerveld speelt aanstaande zondag uit bij ABS, OVC’21 krijgt bezoek van USV uit Nieuwleusen.