Lemelerveld fier aan kop na zege op Heeten (1-3)

Lemelerveld-trainer Edwin Duim was na afloop een gelukkig man. Zijn ploeg won de Sallandse derby in en tegen Heeten met 1-3. Duim: ‘We hebben het vanmiddag prima gedaan.’

Binnen het halfuur leek het duel tussen Heeten en Lemelerveld al beslist. Achtereenvolgens waren het Wesley Vlierman (0-1), Jordy Lugtenberg (0-2) en topscoorder Jeroen van de Berg (0-3) die de Lemelervelders op een ruime voorsprong hadden gezet.

‘Het enige dat je ons kunt verwijten is dat we te weinig kansen hebben benut’, zegt Duim na afloop. ‘Ik vond Heeten te afhankelijk van spits Bas Aarnink, wij hebben aanvallend meer mogelijk en kwaliteit, dat maakte het verschil vandaag.’

Heeten kreeg na de rust via een strafschop nog de 1-3 op het bord, maar was verder niet gevaarlijk. Op zijn beurt kreeg Lemelerveld ook nog een strafschop, maar deze werd gemist door Jeroen van de Berg. Eindstand 1-3.¬†Door de nederlaag van Colmschate’33 thuis tegen Vaassen (1-3), staat Lemelerveld nu alleen aan kop in 3B.

‘Van te voren had ik niet op een makkelijke middag gerekend. Het is mooi dat we nu alleen aan kop staan. Volgende week tegen Epe kunnen we een mooie serie rondmaken. De twee weken daarna zijn we namelijk vrij’, besluit de tevreden oefenmeester van Lemelerveld.

Volgende week speelt Lemelerveld thuis tegen Epe. Heeten speelt uit tegen Koninklijke UD.

Foto’s : Johan Wolff (Let op! Op deze foto’s zijn auteursrechten van toepassing)