Lemelerveld – Lemelerveld heeft ten koste van Broekland de volgende ronde van de bekercompetitie bereikt. Op het sportpark van Lemelerveld werd het 1-0, dankzij een doelpunt van Jeroen van den Berg. In een  matige wedstrijd liet Lemelerveld zien dat het over de betere ploeg beschikt en dat is niet echt verrassend gezien het feitelijke ‘klasseverschil’. Beide ploegen voeren weliswaar de ranglijst aan, maar Lemelerveld doet dat in de 4e klasse H en Broekland in de 5e klasse H. Beide clubs kunnen dus spreken over een voortvarende start van de  competitie.
“Lemelerveld begon goed en kreeg in de startfase kans op  kans. Jeroen van den Berg schoot in de 9e minuut in het zijnet, na een goede combinatie met Jasper Hulsink. Toch duurde het tot de 37e minuut voordat de spits doel trof. Na goed voorbereidend werk van Stijn Kogelman schoof hij de bal langs de doelman van Broekland. Broekland  leek rijp voor de slachtbank, maar onder aanvoering van Daan Koerhuis  hield het goed stand. Lemelerveld speelde te slordig en  onrustig, maar had verdedigend geen enkele moeite om Broekland van het  scoren af te houden.
In de tweede helft werd het spel niet veel beter. Lemelerveld had een veldoverwicht, creëerde ook wel kansen, maar wist deze niet om te  zetten in doelpunten. Een kwartier voor tijd schoot Jeroen van den Berg  nog op de lat, maar tien minuten later raakte Broekland uit een van de  spaarzame aanvallen de dwarsligger. En zo eindigde dit matige bekerduel  in een kleine, maar wel verdiende winst voor het team van trainer Edwin  Duim”, zo schrijft Rene Jansen in het wedstrijdverslag op de site van Lemelerveld.
Aanstaande woensdag vindt de loting plaats voor de volgende bekerronde.

bron: VV Lemelerveld