Lemelerveld schakelt Colmschate’33 definitief uit (3-1)

‘We hebben Colmschate’33 eigenlijk nog te lang in leven in gehouden. Na de 2-1, een kwartier voor tijd, was het zelfs nog billenknijpen’, wist Lemelerveld-trainer Edwin Duim. Zijn ploeg won uiteindelijk wel van nummer vier Colmschate’33 met 3-1. De Deventenaren zijn daarmee geen onderdeel meer van de titelstrijd in 3B.

‘Vanaf het begin hebben we Colmschate vol onder druk gezet. Zij wisten daar eigenlijk geen raad mee. Binnen tien minuten stond het 2-0 en verzuimden we de gehele eerste helft het naar drie, vier, vijf-nul te tillen. Dat het slechts twee-nul was, is het enige smetje geweest’, zag de oefenmeester van Lemelerveld. Sven Kruger bracht Lemelerveld overigens op de vroege 1-0 en 2-0.

‘Na rust waren we voorbereid op veel druk van Colmschate’33. Opnieuw verzuimden we de score verder uit te breiden en maakten zij nog de 2-1 en dan wordt het toch nog even spannend. Vijf minuten voor tijd maakte Jeroen van den Berg gelukkig de 3-1 en was het gedaan. Door de overwinning spelen we sowieso nacompetitie, daar moeten we trots op zijn en van genieten’, weet Duim.

Lemelerveld heeft als koploper inmiddels 44 punten uit 19 wedstrijden. Helios volgt op 43 punten en Heerde met 36 punten. De laatste speeldagen ontmoet Lemelerveld Heerde nog uit en Helios op de een-na-laatste speeldag thuis. ‘We leven echt van week tot week’, besluit Duim.

Komend weekend is Lemelerveld vrij van competitievoetbal. Die week daarop speelt men uit tegen Eerbeekse Boys.

Foto’s: Martin Zwakenberg (vv Lemelerveld)