Lemelerveld begint beslissende week in Heerde

Vanaf zondag weten we binnen zeven dagen (waarschijnlijk) wie zich kampioen van zondag 3B mag noemen. Wordt het Lemelerveld of Helios? Het verschil tussen beide ploegen is drie punten in Lemelervelds voordeel. Komende zondag starten voor Lemelerveld en Helios de eerste van twee doorslaggevende wedstrijden. Lemelerveld gaat op bezoek bij nummer vier Heerde. Helios treft middenmoter AZC in een thuisduel. Die week daarna staat het onderlinge duel tussen Lemelerveld en Helios op het programma.

Lemelerveld is al geruime tijd de ‘prooi’ waarop gejaagd wordt dit seizoen. Als trotse koploper zag de ploeg van trainer Edwin Duim inmiddels Heerde en Colmschate’33 afvallen als kanshebbers voor de titel. Er ontstaat nu nog een tweestrijd tussen de oranje-witten en Helios. Mochten Lemelerveld en Helios overigens aan het einde van het seizoen gelijk in punten eindigen, dan volgt er een beslissingswedstrijd op neutraal terrein.

Het duel eerder dit seizoen Lemelerveld-Heerde eindigde in 5-2. Destijds kon men spreken van een spectaculaire wedstrijd. Heerde kwam op een 0-1 voorsprong door Michael Wolf. Deze zelfde speler ging echter met rood van het veld toen hij te heftig protesteerde bij een penalty die de 1-1 nog voor rust betekende. Na rust liep Lemelerveld vervolgens gemakkelijk uit naar 4-1. Het werd nog 4-2, maar na opnieuw een penalty, en de vierde treffer van Jeroen van den Berg deze middag, werd de eindstand op 5-2 gezet.

Scheidsrechter op Sportpark Molenbeek in Heerde is zondag de heer Verweij.

Heerde-Lemelerveld, zondag 27 april aanvang 14.00u. Volg het duel op twitter en onze site via #svlive

 

Resterend programma Lemelerveld en Helios:

Zondag 27 april
Heerde-Lemelerveld
Helios-AZC

Zondag 4 mei
Lemelerveld-Helios

Zondag 11 mei
Helios-Koninklijke UD
AZC-Lemelerveld

 

Foto: Martin Zwakenberg