Lemele voor vijfde keer op rij ongeslagen (1-3)

SC Lemele won afgelopen zaterdag het duel in het naburig gelegen Marle met 1-3. MVV’69 dat nog slechts één punt had verzameld, werd met de nodige moeite verslagen. Toch betekende de drie punten dat de ploeg van trainer Klaas Mijnheer al vijf wedstrijden ongeslagen is in 4D.

In de eerste helft bracht Ronald Lammerink (foto) de uitploeg op 0-1. De ervaren Lemele-spits kopte bij de tweede paal prima binnen. Daarna wist hekkensluiter in 4D MVV’69 echter voor rust nog langszij te komen. Bosch krulde de bal een paar minuten voor rust in de bovenhoek, langs de kansloze Lemele-goalie (1-1).

In de tweede helft was het Sander Kleinlugtenbeld die de Lemelers na een uur spelen weer op voorsprong zette (1-2). Daarna golfde het spel over en weer, maar wist Lammerink met zijn tweede van de middag het duel in blessuretijd te beslissen (1-3).

Door de overwinning staat Lemele nu op een keurige zesde plaats met zestien punten uit elf duels. Komende zaterdag speelt men het laatste duel voor de winterstop uit tegen koploper SVVN. Het eerste duel in Lemele eindigde dit seizoen in 0-5.

Ben je ook benieuwd of Lemele zaterdag met een ongeslagen serie van zes wedstrijden de winterstop ingaat? Volg het via twitter met #svlive en volg @sallandvoetbal