Lemele verliest na ongeslagen reeks van 24 competitieduels

In 4D verloor Lemele vanmiddag in eigen huis van SVVN (1-2). Het was de eerste nederlaag van het seizoen en na 24 (!) competitieduels in een reeks een nederlaag. Op 1 februari 2014 verloor de ploeg van Klaas Mijnheer voor het laatst, destijds van DKB (3-5).

Na een voorsprong bij rust (1-0) leek er weinig aan de hand voor de thuisploeg. ‘We kwamen op 1-0 na een lange bal en goed doorkoppen van Ronald Lammerink. De keeper van hun zat mis en ik kon doorlopen om 1-0 te maken’, vertelt Lemele-aanvaller Remon Kleinlugtenbeld.

‘Toch vond ik SVVN goed voetballen in de eerste helft. Wij waren gevaarlijk in de counter en hadden het eigenlijk toen af moeten maken. De tweede helft scoren zij na rust binnen tien minuten de 1-1 en 1-2. Bij de gelijkmaker vlagde onze grensrechter wel, maar liet de scheidsrechter doorgaan. Na de achterstand schoven we verdediger Henri ten Kley nog door, maar tot echt grote kansen kwamen we niet. Teleurstellend was het vandaag’, besluit de aanvaller.

Ondanks de nederlaag is Lemele nog wel koploper. Nummer twee DKB won vandaag (7-2) en staat gelijk in aantal punten met de Lemelers (37). De ploeg van Mijnheer heeft echter nog twee inhaalduels tegoed. Komende zaterdag speelt Lemele thuis tegen Rijssen Vooruit.

Foto: www.sclemele.nl