Lemele gaat ongeslagen de kerst in na simpele winst op MVV’69

De Lemelers zitten er tijdens de kerst warmpjes bij. De ploeg van trainer Klaas Mijnheer won vorige week de topper in 4D van Avereest (0-2). Door het afgelaste duel vandaag tussen SVVN en Avereest én de eigen winst bij MVV’69 (1-4) lopen de blauw-witten verder uit.

‘Het ging vandaag aardig makkelijk. Op een zwaar veld speelden we tegen een fysiek sterke ploeg’, licht Lemele-speler Remon Kleinlugtenbeld toe. De aanvaller maakte zelf de openingstreffer vanmiddag in Marle en zag teamgenoot Robin Schoenmaker voor rust nog de 0-2 maken.

‘De tweede helft hebben we de bal achterin wel goed rondgespeeld, maar werd het rommeliger naar mate we naar voren speelden. Passes kwamen toen niet goed aan’, zag Kleinlugtenbeld.

Ronald Lammerink (foto) zorgde in de tweede helft samen met Kleinlugtenbeld voor de vier goals van de trotse koploper in 4D. ‘Tussendoor maakte MVV’69 nog de 1-3, maar deze werd al snel weer teniet gedaan met de 1-4’, besloot de Lemele-aanvaller.

Met 33 punten uit 13 duels is Lemele ongeslagen koploper in 4D. Op 24 januari wordt de competitie hervat thuis tegen SVVN.