Lemele en SDC’12  houden het op 1-1

Een seizoensopener die voor de neutrale toeschouwer waarschijnlijk nog niet de meest spectaculaire wedstrijd van het seizoen bood. Lemele en SDC’12 hielden het vanmiddag op Sportpark ’t Zandeinde in Lemele op 1-1. ‘Er vielen weinig kansen te noteren, al met al zijn we tevreden met het resultaat’, verklaarde Remon Kleinlugtenbeld (foto) na afloop.

Na ongeveer een kwartier spelen kwam de thuisploeg op een 0-1 achterstand tegen de ploeg uit Denekamp. Aanvaller Remon Kleinlugtenbeld bracht beide ploegen nog voor rust weer op gelijke hoogte: 1-1. Veel kansen vielen er vervolgens niet meer te noteren. ‘De tweede helft kwamen beide ploegen wel tot voorzetten, dit leverde zelden wat op’, wist de doelpuntenmaker.

Lemele dat vorig seizoen in de nacompetitie de stap net niet naar de derde klasse kon maken, zag zich in de breedte sterker worden. Trainer Klaas Mijnheer heeft meer te kiezen. ‘Door aanwas van jongens uit het tweede elftal en de A1 is er meer concurrentie en dat is goed’, besluit Kleinlugtenbeld.

Volgende week speelt Lemele in 4D uit tegen SVVN in Nijverdal.