Lemele maakt het koploper SVVN knap lastig (2-1)

Lemele was voorafgaand aan het uitduel in Nijverdal tegen koploper SVVN bezig aan een uitstekende reeks. De ploeg van trainer Klaas Mijnheer was al vijf wedstrijden ongeslagen en klom langzaam uit de middenmoot in 4D omhoog. Een mooie krachtmeting met SVVN stond op de rol om te kijken hoe het elftal gegroeid is. In Lemele werd het in het eerste competitieduel namelijk 0-5 voor SVVN. Vandaag wonnen de Nijverdallers ook, maar had men veel meer moeite met de Lemelers.

Het ongeslagen SVVN speelde dit seizoen tweemaal gelijk en won al negenmaal. Vandaag zou daar een tiende overwinning bijkomen. Mede door een goal in de eerste helft van Frank Bolink (1-0) werd de winst vorm gegeven. Lemele kwam echter vlak voor rust terug door een goal van spits Ronald Lammerink (foto): 1-1.

Helaas voor Lammerink en zijn ploeg leverde deze goal niet het gewenste punt op na negentig minuten. In de tweede helft kon Melvin Morsink voor de overwinning zorgen voor de SVVN’ers (2-1).

Voor Lemele is het winterstop. Met zestien punten uit twaalf duels staat men op de zesde plaats. Op 1 februari starten de blauw-witten met een thuisduel tegen DKB.