Lemele knokte zich terug en kon zelfs nog winnen (3-3)

Lemele speelde vanmiddag met 3-3 gelijk in het thuisduel tegen Rijssen Vooruit. De ploeg van trainer Klaas Mijnheer stond in de tweede helft enige tijd met 1-3 achter, knokte zich terug tot 3-3, maar had daarna zelfs de mogelijkheden het duel naar zich toe te trekken.

Elftalleider Hendri Holsappel zag Lemele na ongeveer een halfuur spelen op 0-1 (doelpunt Damir Kafedzic)¬†achterstand komen: ‘Daarna maakten we vlak voor rust nog de 1-1 door Robin Schoenmaker (foto, red.). Na rust vielen er in tien minuten tijd vier goals. Eerst kwam Rijssen Vooruit op 1-2 en zelfs op 1-3.’ De doelpunten van Rijssen Vooruit kwamen op naam van Denniz Kayalar en Gaby Isa.

Ondanks deze tegenslag pakt Lemele weer snel de draad op. ‘Een prachtige vrije trap van Remon Kleinlugtenbeld zorgde voor de 2-3. Daarna is Robin Schoenmaker met zijn tweede treffer van de middag belangrijk met de gelijkmaker. Robin was als een muis, snel en attent bij een afgeslagen corner die weer ingebracht werd. Na zeventig minuten stond het daardoor 3-3, waarna we nog zeer goede kansen kregen om de 4-3 te maken. Rijssen Vooruit zat er toen doorheen. Helaas bleef het bij 3-3’, besluit Holsappel.

Komende zaterdag is Lemele vrij vanwege een beker- inhaalprogramma. Die week daarna gaat men op bezoek bij MVV’69.