Lemele blijft in het spoor van koploper Avereest

Opnieuw een overwinning voor Lemele vandaag in 4D. In een thuisduel werd DRC’12 uit Almelo met 1-0 verslagen. ‘Het was gelijk opgaand. Zeker in het laatste deel van de wedstrijd krijgen zij nog kansen op de gelijkmaker’, zag doelpuntenmaker Remon Kleinlugtenbeld. De aanvaller tekende alweer voor zijn vijfde competitietreffer.

Ondanks de winst vorige week in Enschede tegen Zuid Eschmarke (1-2) hield de ploeg van trainer Klaas Mijnheer (foto) geen super-gevoel over aan het duel. ‘Deze week was het feller en beter dan vorige week. DRC’12 was ook een betere ploeg om tegen te spelen’, wist Kleinlugtenbeld. Vlak na rust wist de Lemele-spits zijn ploeg op voorsprong te zetten (1-0). ‘Daarna schoten zij op de paal, lat en werd een bal nog vlak voor de lijn weggehaald. Wij stelden daar nog één goede kans tegenover om de 2-0 te maken.’

Door de wist blijft Lemele in het spoor van koploper Avereest. De ploeg uit Balkbrug heeft tot nu toe nog alles gewonnen, zo ook vandaag van ASV’57 (4-0). Lemele heeft twee punten minder.

Komende zaterdag speelt Lemele in en tegen Daarle.