Lemele maakt zich na achtklapper op voor duel tegen Avereest

‘Het verschil op de ranglijst was twintig punten dat moet je tot uitdrukking brengen op het veld. Dat het echter zo makkelijk zou gaan, had ik niet verwacht’, blikt Lemele-aanvaller Remon Kleinlugtenbeld terug na de klinkende zege tegen Daarlerveen. De gedeeld koploper in 4D maakt zich zodoende op voor de ‘kraker’ van volgende week tegen mede-koploper Avereest.

‘Ik vond Daarlerveen met name achterin zwak. De eerste drie minuten gaven ze vol gas, daarna namen wij het over. Bij rust was het 2-0. In de tweede helft liepen we verder uit naar liefst 8-0. Vooral ook prettig dat we de nul hielden achterin. We gaan met vertrouwen volgende week naar Avereest’, analyseert Kleinlugtenbeld.

Voor Lemele scoorden Bart Petter en Robin Schoenmaker in de eerste helft. Na rust wisten ook Remon Kleinlugtenbeld (2x), Henri ten Kley (pen.), Frank van Leusen, Jeroen Talen (foto) en nogmaals Robin Schoenmaker het net te vinden.

Avereest won vandaag ook. Bij MVV’69, dat samen onderaan staat met Daarlerveen, won de ploeg uit Balkbrug met 1-4. Zowel Avereest als Lemele heeft 27 punten uit 11 duels. Volgende week de kraker Avereest-Lemele.