Lemele op knollentuin langs Daarle

Het is inmiddels bijna maart. De voetballers van Lemele speelden echter vandaag in 4D pas hun eerste wedstrijd na de winterstop. De trotse koploper liet zich echter niet van zijn stuk brengen en pakte een degelijke thuisoverwinning op Sportclub Daarle (3-1).

‘Voetballend waren we vandaag niets eens veel sterker. We hebben meer kwaliteiten, maar op een slecht veld is dat lastig om te uiting te brengen. Bij rust was het 1-1. Robin Visscher zag een voorzet in één keer in het doel waaien. Dat was een fijne opsteker’, zag Lemele-speler Remon Kleinlugtenbeld.

De gasten uit Daarle kwamen vervolgens voor de thee nog op gelijke hoogte. Kleinlugtenbeld wist vervolgens zelf de blauw-witten weer op voorsprong te zetten: ‘De wind maakte het af en toe lastig vandaag. Bij corners probeerden we er van te profiteren door de bal dicht op de keeper te spelen. Bij de 2-1 werd de keeper verrast bij de tweede paal, de bal vloog er in één keer in.’

Niet ver daarna maakte Frank van Leusen (foto) met zijn hoofd de ‘geruststellende’ 3-1, waardoor Lemele nog altijd de trotse koploper in 4D is.

Komende zaterdag speelt Lemele uit in en tegen Rijssen.