Lemele breidt perfecte score weer uit; 4e keer de nul

Met een 1-0 overwinning vanmiddag thuis tegen Sportclub Daarle heeft SC Lemele in 4F een score van 12 punten uit 4 duels. ‘We speelden gedisciplineerd binnen de taken en opnieuw geen tegengoal. Een groot compliment voor mijn ploeg’, reageerde Lemele-trainer Mats Timmerman.

Waar een goede organisatie vaak belangrijk is voor een trainer en het elftal, mag het scoren van doelpunten natuurlijk ook niet ontbreken. Deze middag kwam SC Lemele door een snelle goal van Jelmer Kleinjan (1-0) gelijk al lekker in de wedstrijd. ‘Een mooi uitgespeelde aanval. Vervolgens waren we wat ongelukkig in de eindpass, waardoor we de tweede goal niet konden maken’, zag Timmerman.

Door de geringe marge bleef het toch lang spannend deze middag. Timmerman: ‘Op enkele standaardsituaties na hebben eigenlijk weinig weggegeven’.

Na het laatste fluitsignaal kon de jonge oefenmeester met zijn ploeg trots zijn op de volle buit uit vier wedstrijden. Misschien nog wel opmerkelijker is dat Lemele-doelman Ruan Weelink (foto) de gang naar het net in ruim 360 minuten nog niet heeft hoeven maken.

Komende zaterdag speelt Lemele uit tegen DRC’12.