Op de jaarlijkse ledenvergadering van Wijhe’92 gehouden op maandag 29 oktober 2012 hebben de leden het bestuur groen licht gegeven om het plan voor de bouw van een tribune uit te voeren. Hierbij gaat het om een tribune voor ruim 180 plaatsen ter hoogte van de middellijn van het hoofdveld. Als alles volgens plan verloopt kunnen de supporters in mei 2013 hun plekje op de tribune innemen. Dit plan is te realiseren door een goed financieel beleid in de afgelopen jaren, een succesvol verlopen Superloterij, veel zelfwerkzaamheid van leden bij de bouw van de kleedkamers en de parkeerplaatsen en door meevallende subsidies van de gemeente Olst-Wijhe en de provincie Overijssel. Na de tribunebouw staat het renoveren van de kantine nog op het verlanglijstje van Wijhe’92. Een werkgroep gaat de plannen verder uitwerken.
Met de lancering van de mascotte “Saampie” wil het bestuur de betrokkenheid van leden en ouders van jeugdleden bij de vereniging versterken. Bij dit proces is het “samenwerken” en “plezier beleven” essentieel.

Hoe dit allemaal gaat verlopen is vanaf 1 november a.s. te volgen op de nieuwe website van Wijhe’92 onder het bekende webadres: www.wijhe92.nl. De nieuwe website heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen en is gebouwd met nieuwe geavanceerde software.