Laurens Knippenborg nieuwe trainer van Rohda Raalte

Rohda Raalte heeft voor komend seizoen Laurens Knippenborg (foto, rechts) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Knippenborg is met zijn 65 jaar een zeer ervaren trainer in het amateurvoetbal.

RKZVC-trainer Knippenborg trainde eerder onder meer AZSV, SDOUC, DVC ’26, DFS Opheusden en Nunspeet. Twee seizoenen geleden wist hij met RKZVC zijn nieuwe club Rohda Raalte te verslaan om het kampioenschap in de Eerste Klasse E.

Rohda Raalte laat op de eigen website over de aanstelling van Knippenborg weten: ‘Zijn werkwijze om spelers en het team beter te maken wordt daarbij continu ondersteund door videoanalyses, data en statistieken. Naast het eerste team zal hij ook nadrukkelijk de verbinding gaan zoeken met de opleidingsteams zoals het tweede, het derde en JO-19-1. De gedeelde visie en passie vormden de basis om met elkaar in zee te gaan.’

Na het aangekondigde vertrek van huidige oefenmeester Frank Tempelman ging de club uit Raalte met verschillende trainers uit de regio in gesprek. Uiteindelijk is met Knippenborg de juiste opvolger gevonden voor Tempelman, die na ruim vier seizoenen vertrekt.

Zie ook ons overzicht in de Sallandse trainerscarrousel.

Foto: RohdaRaalte.nl