Lange halen Zenderen Vooruit brengt SDOL in problemen

SDOL leek in de eerste helft van het uitduel in 5A tegen Zenderen Vooruit de organisatie goed voor elkaar te hebben. Siebe Lorkeers zorgde voor de 0-1, waarna nog wel een ongelukkige eigen goal werd geïncasseerd voor de thee (1-1). ‘De tweede helft hadden we erg veel problemen met uittrappen van hun keeper. We stonden niet goed en dat leverde hen enorme kansen op’, zag scheidend SDOL-trainer Remco Solen na de uiteindelijke 3-1 nederlaag.

‘De doelstelling was om Zenderen onder druk te zetten en dit lukte ook goed in de eerste helft. De tweede helft kozen zij voor een andere manier van spelen en dat zorgde ervoor dat wij niet goed stonden. Hoge ballen vielen achter onze verdediging, waarna we de bal niet voor de stuit al verdedigde of elkaar rugdekking gaven. Gezien de kansenverhouding heeft Zenderen uiteindelijk verdiend gewonnen’, zag Solen.

De oefenmeester uit Deventer gaf deze week aan na één seizoen te stoppen in Luttenberg. ‘Het valt helaas niet te combineren met mijn werkzaamheden anders was ik zeker doorgegaan. SDOL is een mooie club met goede faciliteiten. Tevens komt er ook nog talentvolle jeugd door de komende jaren.’

Zondag speelt SDOL thuis tegen Vilsteren.

Foto: Miranda Veldkamp (archief)