Jurdany Koster van DSO Zoetermeer naar beloften PEC Zwolle

Jurdany Koster komt volgend seizoen uit voor Eredivisionist PEC Zwolle. De rechtsbuiten zal vanaf volgende week met de nieuwe selectie van het beloftenelftal meetrainen. Koster (nu nog tweede jaars A-junior) speelt al voor het tweede jaar in het eerste elftal van DSO. Dit jaar is hij een belangrijke factor voor de ploeg uit Zoetermeer. In 26 wedstrijden was Jurdany Koster goed voor 10 doelpunten en 14 assist.

Z’n sterke prestaties dit seizoen was niet alleen opgevallen bij PEC Zwolle. Koster liep onder andere stage bij ADO Den Haag, Sparta en Willem II. De rechter aanvaller mocht aanvankelijk blijven bij het beloften elftal van Willem II, maar werd de dupe van het opheffen van dit 2e elftal.┬áJurdany Koster start in het beloften elftal van de Zwollenaren, met als doel zich in de kijker te spelen bij trainer Ron Jans.

Jurdany zelf is enthousiast over zijn overstap naar PEC Zwolle. ‘Ik kan mij nu op het hoogste niveau laten zien. Ik hoop de lijn van dit seizoen bij DSO ook hier weer door te trekken en grote stappen te kunnen maken. Als dat lukt, weet ik zeker dat het goed gaat komen’, aldus de kersverse aanwinst van PEC Zwolle.

Bron: sportlifemanagement.com