Beroerd moment bezorgt Lemelerveld nederlaag

‘Ik geloof dat beide ploegen vandaag één goede mogelijkheid hebben gehad om tot scoren te komen. Van beide kanten was het niet best. Een 0-0 was terecht geweest’, liet Lemelerveld-trainer Edwin Duim na afloop van het uitduel in 2J tegen KOSC weten. Zijn ploeg verloor het degradatieduel door een curieuze tegengoal vijf minuten voor tijd (1-0).

In Ootmarsum loerde de thuisploeg de 1e helft op de counter. De tweede helft zette Lemelerveld meer druk vooruit, maar kwam zelden tot goede kansen. Duim: ‘Dezelfde overtuiging en de inspanning die vorige week werd gedaan, toen we met 4-0 wonnen van Achilles’12, heb ik vandaag niet gezien.’

De degradatiekraker werd vijf minuten voor tijd beslist door nota bene een doelpunt van de KOSC-doelman Peters.’De bal werd gedragen door de wind, stuitert eenmaal en gaat het doel in. Zuur voor onze doelman’, besloot Duim.

‘Als’ telt niet in de voetbalwereld, maar bij een driepunter stond de ploeg van Edwin Duim niet op een laatste plaats, maar tiende. Men heeft nu 9 punten uit 12 duels. Volgende week zondag speelt Lemelerveld thuis tegen koploper Tubantia.