Volgende week speelt PEC Zwolle een ouderwetse vrijdagavond wedstrijd. Op 15 maart is Roda JC Kerkrade de tegenstander. Een spannend duel aangezien beide ploegen strijden voor een plek boven de streep, zodat de play-offs om degradatie worden misgelopen. De spelers kunnen daarbij de steun van de twaalfde man goed gebruiken! Reis daarom af naar het IJsseldelta stadion en support PEC Zwolle naar de tweede thuiszege op rij.

PEC Zwolle – Roda JC Kerkrade

Vrijdag 15 maart, 20.00 uur
IJsseldelta stadion

Internet
De kaartverkoop via internet start dinsdag 26 februari 2013. Ga naar www.peczwolle.nl/tickets. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen vier kaarten gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van PEC Zwolle.

TicketBox
De kaartverkoop bij TicketBox start dinsdag 26 februari 2013. Bij de gebruikelijke verkooppunten kun je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard vier toegangskaarten kopen.

PEC Zwolle Fanshop
De kaartverkoop in de PEC Zwolle Fanshop start dinsdag 26 februari 2013. Hier geldt vrije verkoop. De PEC Zwolle Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het stadion. Op doordeweekse dagen is de shop van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 18.00 uur tot 20.15 uur. Zowel personen met een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle als seizoenkaarthouders/clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen hier vier toegangskaarten kopen.