Kok (Wesepe): ‘Wisselingen met meer snelheid hadden effect’

Na de teleurstellende nederlaag twee weken geleden in en tegen Lettele (6-1) paste Wesepe-trainer Dave Kok (foto, midden) enkele wisselingen in het elftal toe: ‘In de oefenwedstrijd tegen De Gazelle kon je al zien dat met meer snelheid voorop er meer dreiging was. We zijn in de wedstrijd tegen Go Ahead daarmee doorgegaan.’ De aanpassingen van Kok hadden effect want zijn ploeg won zondag in eigen huis met 2-1 van Go Ahead Deventer.

Het eerste gedeelte van de wedstrijd had Wesepe het betere van het spel, maar maakte Go Ahead het doelpunt uit de counter (0-1, Kay Heesen). ‘We herstelden ons snel want binnen een paar minuten werd het weer gelijk via Kevin Teunissen. En niet veel later pakten we de voorsprong door een goal van Robin Kemper’, zag Kok.

Go Ahead kende vorig seizoen veel wisselingen in samenstelling en lijkt dit seizoen aan de beterende hand te zijn. ‘Zij hebben meer en betere spelers gekregen. Ook zijn ze stabieler qua samenstelling. Al met al hebben wij het tegen hen gewoon goed gedaan en is dit een overwinning waar je blij van wordt’, besluit de trainer van Wesepe.

Komende zondag gaan de Wesepenaren op bezoek bijĀ gedeeld koploper DAVO in Deventer.