Koerkamp verlaat SDOL aan het einde van het seizoen

Mario Koerkamp (foto) verlaat na drie seizoenen SDOL. De hoofdtrainer is niet op zijn spelers of de club uitgekeken, maar vindt het tijd voor een ‘frisse wind’.

‘Ik kijk wat er op mijn pad komt komend seizoen. Het kan door de bouw van mijn nieuwe huis ook zijn dat ik een jaar niks ga doen, maar wie weet komt er nog iets moois’, vertelt Koerkamp. De oefenmeester wachtte niet tot de spelersgroep en de technische commissie hun ‘zegje’ over de trainer hadden gedaan, maar nam zijn eigen beslissing. Koerkamp daarover: ‘Hierdoor is er snel duidelijkheid en kan SDOL de tijd nemen om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.’

SDOL heeft in de vijfde klasse I in ieder geval nog genoeg uitdagingen dit seizoen. Eerst wacht morgen de thuiswedstrijd tegen nummer twee Ulu Spor. ‘Een kraker die we moeten winnen om weg te komen uit de middenmoot. Ulu Spor is een goede ploeg, maar ook daar zullen we kansen tegen krijgen. Kansen die we overigens beter moeten benutten dan in de meeste wedstrijden dit seizoen. De topploegen komen elkaar nu ook tegen, bij een goed resultaat kunnen we snel weer klimmen’, besluit Koerkamp.