Knippenborg ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Rohda Raalte

Ook in het seizoen 2021-2022 zal Laurens Knippenborg (foto) als trainer-coach verbonden blijven aan het eerste elftal van Rohda Raalte. Spelers, staf en het bestuur zijn bijzonder tevreden over de huidige samenwerking, waarbij Knippenborg aangeeft zich thuis te voelen bij onze ‘warme’ voetbalclub.

Laurens Knippenborg, bezig aan zijn eerste seizoen in Raalte, heeft als trainer zijn succesvolle sporen nagelaten in het amateurvoetbal en is bij Rohda Raalte nog lang niet klaar, geeft hij aan tegenover RohdaRaalte.nl.

Het bevalt van beide kanten en het is mooi dat dit al vroegtijdig bekend gemaakt kan worden. De bevlogen trainer heeft ook al eerder aangegeven, dat hij liefst meerdere seizoenen aan Rohda Raalte verbonden zou willen blijven.

Ook heeft de oefenmeester veel vertrouwen in de huidige selectie en de talenten bij de jeugd. De potentie binnen het team is, in zijn beleving, erg groot. Knippenborg hoopt ook op een blijvende samenwerking voor het volgende seizoen 2021-2022 met zijn spelers en staf.