Kloosterman nieuwe trainer Nieuw Heeten

Met ingang van het seizoen 2019/2020 is de 38-jarige Paul Kloosterman (foto, rechts) de nieuwe trainer van de eerste selectie van SV Nieuw Heeten. “We zijn ontzettend blij dat we met Paul een ambitieuze jonge trainer voor onze groep mogen zetten. Met zijn achtergrond, mentaliteit en sociale vermogen hebben we er alle vertrouwen in dat het een succes wordt”, aldus voorzitter René Marsman van SV Nieuw Heeten.

“Ik heb ontzettend veel zin om bij deze mooie club aan de slag te gaan. Alle basisvoorwaarden hier zijn top. De accommodatie met kunstgras en een prachtig multifunctioneel gebouw zijn hier misschien wel de beste voorbeelden van. Met deze jonge groep gaan we er samen alles aan doen om een stabiele vierdeklasser te worden met misschien stiekem eens een gooi naar een periode. Als speler heb ik zelf mogen trainen onder grote namen als Fritz Korbach en Art Langeler. Dit inspireert mij zeker als nieuwe trainer van SV Nieuw Heeten. Bij een club als Nieuw Heeten gaan plezier en prestatie hand in hand. Ik zie het als een mooie uitdaging om op een plezierige manier aan de slag te gaan met de ontwikkeling van de speelwijze. Zo groeien en ontwikkelen we om samen beter te worden”, vertelt Paul.

Paul woont in Zwolle, maar is geboren en getogen in Luttenberg en weet dus maar al te goed hoe het er bij een Sallandse dorpsclub aan toe gaat. Hij begon met voetballen in Luttenberg waar hij in de jeugd al snel werd opgemerkt door Rohda Raalte. Hier groeide hij zo’n vijf jaar lang uit tot vaste waarde in het eerste elftal. Hierna maakte hij nog uitstapjes naar de grote amateurclubs VV Nunspeet, Be Quick ’28 en Alcides. Na zijn voetbalcarrière ging Paul aan de slag als trainer bij het tweede elftal van VV Lemelerveld waarbij hij tegelijkertijd de benodigde trainerscursussen afrondde. Paul is de opvolger van Niek Kleine Toereers die SV Nieuw Heeten na één seizoen verlaat.

Bron: SV Nieuw Heeten