Kleintjes stellen sponsoren en toeschouwers tevreden

Onlangs werd duidelijk dat Bouwbedrijf Te Kiefte en Makelaardij Ten Broeke de jeugdsponsorcontracten hebben verlengd met vv Lemelerveld. In deze tijd een erg belangrijke ontwikkeling. Om de sponsoren daarvoor te danken en om wat sensatie op de Lemelerveldse velden te creëren was er afgelopen zondag een wedstrijd voor de allerkleinsten van de voetbalschool. Team Te Kiefte versus Team Ten Broeke op het hoofdveld voorafgaand aan de wedstrijd Lemelerveld 1 – Epe 1.

Met fanatieke ouders langs de zijlijn en een tevreden sponsorcommissie zorgden de kleintjes van de voetbalschool voor veel vermaak. Met zijn allen in een kluitje tegen een bal trappen gaat nog niet zo gemakkelijk als de heren van Lemelerveld 1 het een uur later deden, maar toch was het plezier van de gezichten af te lezen. De jeugd heeft namelijk de toekomst en dat was een mooie gelegenheid om het belang van sponsoren te bedanken. Een delegatie van Makelaardij Ten Broeke en van Bouwbedrijf Te Kiefte was dan ook aanwezig en zag het allemaal aandachtig toe.

De wedstrijd voor de jonkies ging met vallen, opstaan en weer doorgaan. Maar al met al was het plezier het belangrijkste. Nadat de allerkleinsten waren uitgevoetbald was er een dankwoordje namens de sponsorcommissie voor beide bedrijven. Als bedankje kreeg bouwbedrijf Te Kiefte respectievelijk een ingelijste coachjas en Ten Broeke een ingelijst Lemelervelds voetbalshirt. Zowel voor de sponsoren als voor de toeschouwers was het dan ook een mooie middag. De middag werd nog mooier nadat het eerste team van vv Lemelerveld zijn koppositie in de 3e klasse versterkte met een 3-1 overwinning op Epe. Het belang van sponsoren werd dan ook nog maar eens duidelijk, de jeugd heeft ook bij vv Lemelerveld de toekomst.