Kledingwebshop SV Heeten gestart met openingsaanbieding

Sinds enkele dagen kan iedereen kleding van SV Heeten aanschaffen via de webshop. Door een samenwerkingsverband kunnen de leden tegen scherpe prijzen hun inkopen doen. Ter kennismaking kunnen de websitebezoekers gebruik maken van de grote ‘lanceringsaanbieding’.

Het hing in Heeten al een poos in de lucht, de kledingwebshop.  Om tot een betrouwbare en kwalitatief goed aanbod te komen, ging een flinke voorbereidingstijd vooraf aan het definitieve ‘go’. Weloverwogen en een geweldige service aan de leden; hiermee kwam het bestuur onlangs naar buiten. Nu het zover is , dient het aanbod te landen bij de leden. De eerste actie zal menigeen over de streep trekken, is de stellige visie van het bestuur.

Bestuurslid Stefan Hazelhekke, verantwoordelijk voor de afdeling commercie en kleding, is niet alleen trots maar ook vol vertrouwen over deze nieuwe service  binnen de vereniging. De webshop is een samenwerking tussen kledingmerk Jako, Intersport Schutte en SV Heeten. Zowel de leverancier als de sportzaak zijn beide gerenommeerde ‘spelers’ op de sportmarkt. Met name de korte lijn van club naar de sportzaak in Raalte geeft een hoge mate van vertrouwen.

Dit samenwerkingsverband leidt meteen tot aanbiedingen die onder de catalogusprijs liggen. Naast kleding bestaat het assortiment uit een royaal assortiment aan voetbalbenodigdheden en verwante accessoires. Van onderkleding tot scheenbeschermers en van winterjacks tot keeperhandschoenen.

In de praktijk kan de bestelling afgehaald worden in de Intersportwinkel in Raalte, maar het pakketje kan ook opgestuurd worden. Het clublogo kan desgewenst op alle artikelen aangebracht worden.  De webshop van SV Heeten is te vinden via http://www.svheeten.nl/webshop

En de winkelwagen? Die is vast en zeker ook ‘groen-wit’.