Kledingsponsor Patrick langer aan PEC Zwolle verbonden

Het contract tussen kledingsponsor Patrick en PEC Zwolle is opengebroken en verlengd. Hierdoor is het Belgische Patrick ook de komende 3 jaar leverancier van de officiële PEC Zwolle wedstrijd- en trainingskleding. Tevens is er een optie voor nog eens 2 seizoenen overeengekomen. De verwachting is dat de wedstrijdshirts voor het nieuwe seizoen vanaf midden juli te koop zijn in de PEC Zwolle Fanshop.

Algemeen directeur Edward van Wonderen: ,,PEC Zwolle is blij dat Patrick ook de komende seizoenen onze kledingsponsor blijft. De afgelopen twee jaargangen leverde Patrick al onze wedstrijd- en trainingskleding en dat is van beide kanten goed bevallen. Daarom is het mooi dat wij deze plezierige samenwerking voor minimaal 3 jaar continueren.”

Naast de contractverlenging met Patrick, heeft PEC Zwolle ook een merchandising manager aangetrokken. Erik Koster, nu nog eigenaar van Casual Friday, gaat de fanartikelen van de club naar een hoger plan tillen. Belangrijke uitgangspunten bij het aantrekken van Koster zijn verbreding van het assortiment en (meer) verkooppunten in de regio realiseren. Erik Koster: ,,Vanuit mijn positie als supporter en sponsor van de club, ben ik ontzettend blij met deze kans. Met een gezonde dosis aan enthousiasme, ondernemend inzicht en een goede kennis van voorraadbeheer verwacht ik de merchandising van PEC Zwolle de komende periode door te ontwikkelen.”

Bron: www.peczwolle.nl