Keurige overwinningen voor Lettele en Wesepe

In 5H moest Wesepe lang wachten op zijn eerste overwinning na de winterstop. Twee weken geleden won men in en tegen Wilp (3-4) en afgelopen zondag won de ploeg van trainer Dave Kok alweer voor de derde keer op rij. Thuis werd Emst met 4-1 verslagen. Lettele won met een verdubbeling van deze cijfers. De ploeg van trainer Paul Roskam maakte achter treffers thuis tegen Wilp (8-2).

Wesepe ontmoette de afgelopen drie wedstrijden de onderste ploegen in 5H. Komende zondag speelt men tegen nummer een-na-laatst Gorssel. Het is in ieder geval aanleiding om de balans weer een nodige boost te geven voor de Wesepenaren. Binnen tien minuten stond de ploeg van Kok met 2-0 voor, toen Boerkamp en Jansen het net wisten te vinden. Door een eigen goal leek Emst vlak voor rust nog even terug te komen in het duel (2-1). Koen Boerkamp wist echter nog tweemaal te scoren en een (onofficiĆ«le) hattrick te maken. De eindstand werd daardoor 4-1. Wesepe kan het seizoen vrij ‘uitvoetballen’ en heeft 30 punten uit 22 duels.

Lettele wacht nog het toetje van de nacompetitie door de winst van de eerste periodetitel. Door een zeer ruime winst pakt de ploeg van Roskam niet alleen een goede voorbereiding op de nacompetitie, maar herovert men ook nog eens de derde positie. Bij rust stond het tegen Wilp al 5-1. Martijn Beltman driemaal, Bas Huijsmans en Jeffrey Meurer scoorden voor de thuisploeg. Wilp deed tussendoor via Tim Alferink nog iets terug (5-1).

Na rust maakte Mark Wolters nog 5-2 waarna Lettele het initiatief weer overnam. Opnieuw Beltman en Huijsmans scoorden, waarna Kevin Groot Lipman voor de eindstand zorgde (8-2).

Door de winst heeft Lettele 41 punten uit 22 duels. Komende zondag speelt men in en tegen Terwolde.