Keeperstrainer Woudenberg langer bij GA Eagles

Go Ahead Eagles heeft het contract van keeperstrainer Sjoerd Woudenberg opengebroken en verlengd. Woudenberg, die in bezit was van een contract tot de zomer van 2018, ligt nu vast tot medio 2020.

Sjoerd Woudenberg kwam in 2014 over van Ajax. Woudenberg: “Mijn komst viel samen met de herstart van de Voetbalopleiding. Hierdoor werd ik niet alleen keeperstrainer bij de hoofdmacht, maar mocht ik ook meteen aan de slag met de keeperstalenten uit de opleiding. Een fantastische combi. Dankzij deze contractverlenging kan ik me met de doelmannen ook blijven richten op de langere termijn. Dit houdt in: bij de jeugd de doelmannen samen met mijn collega-keeperstrainers klaarstomen voor het grote werk en bij de eerste selectie jonge keepers verder ontwikkelen, zodat ze groeien in capaciteit en waarde. Ik geloof daarbij in de professionaliseringsslag die we de afgelopen jaren hebben ingezet en nu met het vernieuwde overkoepelende technische beleid en de nieuwe trainer gaan doortrekken.”

Tegenover een langer verblijf van Woudenberg staat het vertrek van teammanager Alfred Knippenberg en verdediger Sander Fischer.

Foto: Johan Wolff