Keepersdag in maart bij ASC’62 en Dalfsen

Voetbalverenigingen ASC’62 en SV Dalfsen organiseren op woensdag 2 maart 2016 de Frans Hoek Keepersdag. Ben jij een keep(st)er tussen de 6 en 16 jaar? Schrijf je dan nu in! Sportpark Gerner te Dalfsen staat op 2 maart volledig in het teken van het keepersvak.

Tijdens de keepersdag werken de aanwezige keepers een serie trainingen af, spelen ze een onderlinge competitie en leren ze van ervaren doelmannen. De onderlinge competitie tussen keepers van de verschillende leeftijdsgroepen leidt tot de uitverkiezing van de beste keeper(ster) van het district. Alle finalisten, de nummers één en twee uit iedere groep, worden uitgenodigd voor de finales. Daar strijden ze voor de uitverkiezing van ‘Beste keep(st)er van Nederland’.

De keepersdag staat open voor alle keepers en keepsters. Dus ook meisjes en dames vanaf 6 jaar zijn van harte welkom, net als G-keepers. Deelname aan de Frans Hoek keepersdag kost €19,90 per persoon. Dit is inclusief een speciaal voor deze dag ontworpen T-shirt, een drankje en een lunchpakket. Schrijf je zo snel mogelijk in, want vol = vol!

Meld je aan door een mail te sturen naar keepersdagdalfsen@hotmail.com. Je ontvangt dan een inschrijfformulier, waarop je je gegevens kunt invullen. Als bijlage aan deze mail zit de officiële poster bijgevoegd. Wacht niet te lang en verzeker je van een plekje!

Flyer Keepersdag Dalfsen