Na een reeks afgelastingen krijgt vv Lemelerveld aanstaande zondag bezoek van het Deventerse RDC. Lemelerveld staat nog steeds bovenaan met 34 punten en houdt Colmschate op 3 punten achterstand. RDC zal blijven knokken om boven de degradatiestreep te blijven. Lemelerveld en RDC hebben een historie met elkaar. Als sinds het seizoen 2005/2006 komen ze elkaar tegen. Tot op heden zijn de kansen in het voordeel van de Lemelervelders (5 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verlies).

Zondag zal alleen Stijn Kogelman nog niet aan kunnen treden bij de Lemelervelders, hij is herstellende van een teenblessure. Nick Neppelenbroek en Patrick Bouwmeester keren terug in de selectie. RDC bevindt zich momenteel in een andere fase. Een fusie met de CJV’ers lijkt nabij. De naam FC RDC is al gekozen. Eerder dit seizoen werd het op de Bredenhorst in Deventer 1-2 voor de Lemelervelders.

Voor de koploper van de 4de klasse zal winst een must zijn. Concurrent Colmschate speelt namelijk tegen nummer laatst USV en zal geen steken willen laten vallen. RDC hoopt op een stunt in en tegen Lemelerveld en zal graag naar boven willen kijken. De middenmoot ligt dichtbij elkaar en bij winst kunnen er stappen gezet worden.

Aanvang op Sportpark Heidepark, 14.00 uur.