Kan het nog fout voor Lemelerveld?

Na de overwinning van zondag thuis tegen Helios (2-1) is het voor Lemelerveld zaak nog éénmaal de krachten te verzamelen. Nog éénmaal alles opbrengen om zodoende minimaal een punt mee te nemen uit Zutphen en na vorig seizoen opnieuw de platte kar op te kunnen, deze keer als kampioen van 3B!

Er zijn in het amateurvoetbal vast genoeg voorbeelden te vinden van ploegen die als promovendus het seizoen afsloten als kampioen. Toch blijft het bijzonder, zeker als dit gebeurt zonder financiële impuls, maar met ‘eigen’ jongens.

Voorop staat: men is er nog niet! Maar de kans die Lemelerveld heeft, om tegen het reeds ‘uitgespeelde’ AZC, kampioen te worden laat men toch niet lopen? Met drie punten voorsprong inmiddels op nummer twee Helios, heeft de ploeg van trainer Edwin Duim inmiddels 53 punten verzameld in 23 wedstrijden. Helios dat thuis speelt tegen het gedegradeerde Koninklijke UD zal in ieder geval zijn plicht willen doen, om zich achteraf niet voor het hoofd te slaan mocht AZC alsnog verrassen.

In Lemelerveld eindigde het duel eerder dit seizoen in 1-1, Komende zondag is dat resultaat na 90 minuten als scheidsrechter Hogeweide voor het eindsignaal blaast genoeg voor een Lemelervelds volksfeest!

AZC-Lemelerveld, zondag 11 mei aanvang 14.00u

Foto: Martin Zwakenberg (vv Lemelerveld)