Kampioenskoorts beheerst voetbalzaterdag in Lemelerveld

Veel jeugdteams konden op afgelopen zaterdag kampioen worden bij VV Lemelerveld. Vanaf vroeg in de ochtend werd er al gestreden voor daar waar ieder voetballiefhebber van houdt, een kampioenschap. Maar liefst vijf teams konden kampioen worden, respectievelijk de E5, de E3, de Meisjes E1, de D2 en A2 konden officieel de eerste plaats opeisen in haar competitie. En jawel, alle teams zijn kampioen geworden. De oprechte felicitaties aan spelers, trainers, supporters en andere betrokken met deze mooie prestaties.

Het eerste kampioenschap dat het melden waar is die van de E5. Van de 11 gespeelde wedstrijden werden maar liefst alle wedstrijden gewonnen. Neem daarbij een doelsaldo van 109 voor en 21 tegen en het kampioenschap kon niet uitblijven. Daarnaast bleef het spannend in de competitie omdat nummer 2, Excelsior ’31 E13 maar op 3 punten achterstand bleef.

De andere leeftijdsgenoten van de E3 waren ook oppermachtig in hun competitie. Een spannende, zenuwslopende 3-2 overwinning tegen OZC E3 was voldoende om de kinderchampagne te doen ontkurken.

Ook de meisjes E1 waren nagenoeg ongenaakbaar. Met maar liefst 5 punten voorsprong op nummer 2 Swift ’64 mochten ook de dames eindelijk een feestje vieren. Mooi om te zien dat er niet alleen talentvolle voetballers zijn, maar dat ook de dames het erg goed doen.

De D2 had aan een overwinning genoeg om dan eindelijk door het dorp te mogen toeteren. In een wedstrijd tegen het dapper strijdende HHC D5 werd het een zakelijke 2-0 overwinning. Het waren ongetwijfeld de zenuwen die parten speelden, maar de overwinning en dus het kampioenschap was en is een feit. Dat werd natuurlijk gevierd met patat, cola en ongetwijfeld een ritje door Lemelerveld.

Als laatste op de kampioensradar was A2 aan de beurt. Ze mochten er vroeg uit want om 10.00 uur werd er al afgetrapt in de Krim tegen DKB. Een afgetekende 3-0 overwinning zorgde uiteindelijk voor een immense ontlading voor de heren van het trainerskwartet Rientjes, Van de Vegt, Van de Keuken en Vree. Wederom een puike prestatie.