Kamphuis schiet Dalfser doelsaldo weer in de plus

In 4H volgde zondag na de wedstrijd Dalfsen-IJsselstreek enkele interessante statistieken. Het duel eindigde in liefst 10-1. IJsselstreek, dat hekkensluiter is, kreeg na vanmiddag meer dan 100 doelpunten tegen. Aan Dalfser zijde was Jeroen Kamphuis de grote man met zes treffers.

Het doelsaldo van de ploeg van trainer Peter Reumer was -7 voorafgaand aan de middag en stond aan het einde van de middag op +2. In de tussentijd had voor rust Jeroen Kamphuis tweemaal gescoord. Fabian Kruize maakte net voor rust nog de 2-1, waardoor niets leek op een monsterscore.

Na rust ging het ‘los’ op Sportpark Gerner. Nog eens viermaal Jeroen Kamphuis, Fernandez Pruik tweemaal, Sjoerd Klarenbeek en Wouter Middelveen zorgden voor een doelpuntenfestijn.

Met 30 punten uit 22 duels staat Dalfsen in 4H op een negende plaats. Daarmee is men in ieder geval verzekerd van nog een seizoen vierde klasse. Door een aantal goede wedstrijden maakt de ploeg van Reumer ook nog eens goede kans om de derde periodetitel te winnen. Komende zondag speelt Dalfsen uit tegen SV Zwolle.

Foto’s: Kristian Giesen