De komende twee weken ontvangt PEC Zwolle PSV (zondag aanstaande) en Ajax (zondag 11 november) in het IJsseldelta stadion. Steun de ploeg van trainer Art Langeler bij deze twee mooie wedstrijden! De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen PSV is in volle gang, heb je nog geen kaarten wees er dan snel bij. Morgen gaat ook de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Ajax van start. Via onderstaande kanalen zijn de kaarten beschikbaar.

PEC Zwolle – Ajax
Zondag 11 november 2012, 14.30 uur
IJsseldelta stadion

Internet
De kaartverkoop via internet start op dinsdag 23 oktober 2012. Ga voor meer informatie naar www.peczwolle.nl/tickets. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kan één kaart gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van PEC Zwolle.

TicketBox
De kaartverkoop bij TicketBox start op dinsdag 23 oktober 2012. Bij de gebruikelijke verkooppunten kun je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard één toegangskaart kopen. Kaarten kopen op vertoon van legitimatie is niet mogelijk.

PEC Zwolle Fanshop
De kaartverkoop in de PEC Zwolle Fanshop start op dinsdag 23 oktober 2012. Hier kan één kaart gekocht worden op vertoon van je seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Kaarten kopen op vertoon van legitimatie is niet mogelijk.

Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s gesloten. De deuren van het IJsseldelta stadion openen om 13.00 uur.