Op woensdag 30 januari aanstaande staat de kwartfinale van de KNVB Beker op het programma in eigen huis! Tegenstander is Heracles Almelo. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt. Conform de KNVB-regelgeving zijn de seizoenkaarten bij deze wedstrijd niet geldig en dient iedereen een geldig toegangsbewijs aan te schaffen.

In tegenstelling tot de competitiewedstrijden zijn er, met uitzondering van invalide plaatsen en in de eerste week van de verkoop voor seizoenkaarthouders van PEC Zwolle, voor deze wedstrijd geen kortingen van toepassing.

Seizoenkaarthouders PEC Zwolle
Voor onze trouwe supporters, die in het bezit zijn van een seizoenkaart geldt in de periode van maandag 14 januari tot en met zaterdag 19 januari 2013 een speciaal tarief. Zij kunnen in deze periode via Ticketbox, via www.peczwolle.nl/tickets of in de PEC Zwolle Fanshop hun eigen plaats kopen voor het tarief van € 20,- (exclusief Ticketbox-toeslag). Na deze periode geldt een tarief van € 25,- per toegangskaart, dus zorg dat je gelijk je kaart koopt voor dit spannende bekerduel! Seizoenkaarthouders kunnen inclusief hun eigen plek maximaal vier toegangskaarten kopen.

Clubcardhouders PEC Zwolle
Clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen vanaf maandag 14 januari aanstaande toegangskaarten aanschaffen voor €25,- per stuk. Dit kan via Ticketbox, www.peczwolle.nl/tickets of in de PEC Zwolle Fanshop. Er kunnen maximaal vier kaarten per clubcard aangeschaft worden.

Overige voetballiefhebbers
Niet in het bezit van een seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle? Op vertoon van een geldige legitimatie uit de regio Zwolle kun je in de PEC Zwolle Fanshop maximaal vier toegangskaarten aanschaffen. Personen afkomstig uit de regio Twente kunnen hier geen toegangskaarten aanschaffen.

Supporters Heracles Almelo
Met Heracles Almelo zijn afspraken gemaakt over de wijze waarop hun supporters deze wedstrijd kunnen bijwonen. Informatie hierover volgt bij de eigen club.

Voor de dichtstbijzijnde Ticketbox in jouw woonplaats kijk je op www.ticketbox.nl. De PEC Zwolle Fanshop is op maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s van het IJsseldelta stadion geopend vanaf 16.45 uur voor seizoenkaarthouders en clubcardhouders van PEC Zwolle en voor personen die in het bezit zijn van een legitimatie uit de regio Zwolle.

Alle PEC Zwolle-supporters die deze bekerwedstrijd bijwonen krijgen bij binnenkomst in het IJsseldelta stadion gratis een unieke PEC Zwolle ‘Cupfighters’ sjaal t.w.v. € 12,95! Dus zorg dat jij in het bezit bent van een toegangskaart voor deze kwartfinale en moedig PEC Zwolle aan op weg naar de halve finale van de KNVB Beker!