Rohda-Heino komt live op tv, ook is de voorverkoop gestart!

Zaterdag 28 januari (19u) staat Rohda-Heino in de eerste klasse E op het programma. Deze derby zorgde in Heino afgelopen september voor een ‘volle bak’. De editie in Raalte moet minstens zo’n groot spektakel worden.

Rond deze Sallandse derby zijn de nodige activiteiten georganiseerd. Om iedereen op tijd en voldoende te laten meegenieten is er een voorverkoop van kaarten gestart en zal het duel op RTV Raalte live uitgezonden worden.

Bij de Smulbaai in Heino wordt in de voorverkoop al kaarten verkocht: volwassenen (5 euro), jeugd tm 16 jaar, 65+ (2,50 euro). Dit moet lange wachtrijen bij de kassa voorkomen. Voor voetballiefhebbers die niet bij het duel aanwezig kunnen zijn is er de mogelijkheid het duel live op RTV Raalte te zien.

In Heino eindigde het duel in een duidelijke 1-4 overwinning voor de Raaltenaren. Echter is het verschil op de ranglijst tussen koploper Rohda en de Heinoërs slechts zes punten. Kortom, niet alleen een prachtige derby, maar ook een kraker op de ranglijst! Scheidsrechter van het duel is de heer Van Zuuk uit Deventer.

Rohda Raalte-Heino, zaterdag 28 januari 19.00u

Foto: Kristian Giesen (Heino-Rohda 1-4, september 2016)