Tussen de vele activiteiten die de supportersvereniging Rood-Geel tijdens het 30-jarig jubileum organiseert mag een speciale feestavond niet ontbreken. Op vrijdag 14 december sluit Rood-Geel de eerste seizoenshelft af met een geweldig feest voor met name alle supporters. Deze avond zal gehouden worden in ons clubhuis van Rohda Raalte vanaf 20.00 uur.

Rood-Geel staat bij de organisatie van dit feest niet alleen, want de selectie van Rohda Raalte 1 helpt mee met het organiseren. Tevens zullen zij op deze avond de bar verzorgen. Daarnaast zijn er gesprekken gevoerd met heuse Flügelmeisjes. En als wij de flyer mogen geloven zal er niet 1, niet 2, maar zullen er deze avond 3 Flügelmeisjes rondlopen.

Ook zijn er Rohda Raalte petjes besteld voor een “pette op / pette af-quiz”. Bij dit spel zal er onder andere gebruik gemaakt gaan worden van leuke foto’s en filmpjes. In ons archief hebben we al wat materiaal kunnen vinden van bijvoorbeeld het huidige Rohda Raalte 4, 10 en 11. Hierbij een oproep om naar Rood-Geel nog meer materiaal te sturen (bijvoorbeeld via Wetransfer.nl), zoals leuke, korte voetbalfilmpjes of foto’s van jouw ploeggenoten. Andere leuke, originele vragen insturen mag natuurlijk ook. Misschien is het wel handig om het antwoord erbij te vermelden en dit niet door te vertellen.

Maar een feest zonder muziek is toch als voetballen zonder bal. Daarom zal een special guest de avond nog wat meer kleur en schwung geven. En of hij een duet gaat zingen met een collega blijft nog even een verrassing. Een DJ zal voor de verdere muzikale omlijsting zorgen.

Bestaande leden van Rood-Geel krijgen weer een aanzienlijke korting op de eerste 10 consumptiemunten. En als je besluit om lid te worden aan de deure …… krijg je 5 consumptiemunten van Rood-Geel. Lid zijn of worden van Rood-Geel is niet verplicht om dit feest bij te wonen, maar dan profiteer je niet van één van deze voordelen. Voor jeugdleden is het helemaal interessant, omdat een lidmaatschap van Rood-Geel slechts € 5,- per jaar kost.

aanmeldformulier Rood-Geel

Door Rien van der Hooft (voorzitter Rood-Geel)