Sv SDOL hield afgelopen donderdagavond een drukbezochte sponsoravond op sportpark De Achterberg, de vaste thuishaven van de Luttenbergse vereniging. De avond werd georganiseerd door de sponsorcommissie van SDOL in samenwerking met Stichting Sportbelangen Luttenberg.
SDOL voorzitter Peter Bons opende de avond met een warm woord van welkom aan de vele gasten, en benadrukte het belang van sponsoring bij de sport.  Speciale gasten van de avond waren Joop Munsterman (Voorzitter FC Twente) en Maikel Kieftenbeld (speler FC Groningen) die onder leiding van AD sportjournalist Eddy van der Ley worden ondervraagt naar alle ins en outs van de voetbalwereld. Met name de ‘outs’ bleken interessant . Eddy van der Ley ontlokte Joop Munsterman en voetballer Maikel Kieftenbeld) van de nodige pikante uitspraken. De aimabele preses en de in Salland getogen voetballer, namen geen blad voor de mond. Met af en toe pittige maar veelal ook ontwapenende antwoorden bedienden zij tot veler vermaak het grote aantal sympathisanten en geldschieters van het voetbal die op de avond af waren gekomen. Daarnaast bleken Munsterman en van der Ley onder de indruk te zijn van de sportvoorzieningen in Luttenberg. Zowel de sporthal, kantine maar ook de kunstgrasvelden, maakten het volgens hen, tot een accommodatie waar diverse hoog geklasseerde amateurclubs een voorbeeld aan konden nemen. Hierbij werd benadrukt dat een goed sponsorbeleid hier een bijdrage aan kan leveren. SDOL kreeg van Joop Munsterman het aanbod om samen met hun sponsoren een wedstrijd van FC Twente te bezoeken. Van dit aanbod zal het volgende seizoen gebruik worden gemaakt.
Tijdens het laatste deel van het programma beantwoordden Joop Munsterman en Kieftenbeld vragen uit de zaal en werd een quiz gehouden die gewonnen werd door Walter Hobert. De sponsoren  van Sv SDOL en de leden, waren zeer enthousiast over deze boeiende ´voetbalavond ´, die, uiteraard,  werd afgesloten met meerdere drankjes.

 

Meer foto’s  van deze avond staan op www.ParelvanSalland.nl