‘Komst Oosterwijk naar GA Eagles niet aan de orde’

Er moet een behoorlijke slag om de arm gehouden worden omtrent de komst van Jari Oosterwijk naar GA Eagles. De aanvaller van Jong FC Twente zou volgens berichtgeving gisteravond al zo goed als zeker naar Deventer komen, maar daar moet nuance in aangebracht worden.

Bronnen om de Lettelenaar bevestigen dat de komst van Oosterwijk op dit moment niet aan de orde is, tenzij FC Twente op zijn beurt PSV-aanvaller Locadia weet te huren. De Eindhovense spits is echter ook bij PEC Zwolle in beeld.

Mocht Locadia naar Enschede komen dan zou Oosterwijk mogelijk verhuurd kunnen worden aan GA Eagles.

Berichtgeving 02-06-2015 20:45u

Volgens Erik van Luttikhuizen, verslaggever van RTV Deventer, speelt Jari Oosterwijk komend seizoen in de Adelaarshorst. De 20-jarige aanvaller maakte dit seizoen indruk bij Jong FC Twente. Of het om huur of koop gaat is momenteel nog niet bekend.

Oosterwijk is geboren in Lettele en speelde voor VV Lettele en de jeugd van GA Eagles alvorens hij in 2009 naar de voetbalacademie van FC Twente verkaste. De lange spits scoorde het afgelopen seizoen 15 keer in Jupiler League voor Jong FC Twente en maakte in december 2014 zijn debuut in de hoofdmacht. In Enschede heeft de Lettelenaar nog een contract tot medio 2016.