John Beijen nieuwe trainer Wijhe’92

Wijhe’92 is verheugd te kunnen melden, dat het met John Beijen de nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden voor het seizoen 2021-2022. Beijen volgt daarmee Rene Remie op die na het seizoen vertrekt.

Wijhe’92 heeft voor John gekozen na een proces, waarbij de mening van de spelersraad even belangrijk was dan die van het Technisch Hart. Ze kwamen daarbij unaniem tot de beslissing dat Beijen de juiste man op de juiste plaats is voor Wijhe’92. Hij is momenteel bezig aan zijn 4de seizoen bij tweedeklasser ZAC en heeft daarnaast de afgelopen twintig jaar bij tal van clubs op een vergelijkbaar niveau de nodige successen weten te behalen.

Met Beijen haalt Wijhe’92 dus een ervaren en vooral enthousiaste trainer in huis, die staat voor verzorgd en aanvallend voetbal. Daarnaast wil de oefenmeester zijn bijdrage leveren aan zowel de ontwikkeling van het team als de individuele ontwikkeling van de spelers waarbij plezier in het spel belangrijk moet zijn.

John Beijen kijkt uit naar het nieuwe seizoen: ‘De digitaal gevoerde gesprekken met het Technisch Hart en de spelersraad waren op zich al bijzonder, maar ook inhoudelijk vond ik de gesprekken in ieder geval erg prettig verlopen. Een tijdje terug speelden we met ZAC tegen en bij Wijhe’92 en toen werd ik aangenaam verrast door zowel het niveau van de spelersgroep als door de omgeving waarin dat gebeurde. Ik hoop dat als we over een paar jaar terugkijken, dat ik daar iets aan toe heb kunnen en mogen voegen. Ik heb er veel zin in!’

Foto: Ineke van Wijhe